Pieni Peikko

Runoilija Hopeakyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pirates ^.^ <3
 

Syvällä suuressa metsässä,
Uinuu pieni peikko.
Ei tiedä paremmasta.
Yksinäisyydessä uinuu.
Asustaa pienen puron vieressä,
joka hiljaa solisee.
Peikon syvän sininen mekko
on revennyt helmasta.
Hänen äitinsä mekko on
kalliimpi kuin peikon henki.
Yksin se kyyhöttää öisin
purolla ja odottaa.
Nukkuu päivät ja valvoo yöt.
Aina vain odottaa.
Aina vain toivoo…
jotain.

Selite: 
-.-'
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana systerini. ** <3

 

Käyttäjän kaikki runot