Viha Ruumiiseen

Runoilija Hopeakyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pirates ^.^ <3
 

On vaikea aamulla herätä
ja huomata kaiken olevan ennallaan.
Samat asiat mieltä painaa,
eikä niitä mielestä saa.
Viha itseään kohtaan on nousut
ja masennus painaa päätä.
Aina kun peilin kohtaan
tekisi mieli kuristaa kuvajainen.

Selite: 
Ei runo lainkaan vaan tunteet minun omat -.-'
Kategoria: 
 

Kommentit

näinkin käy
ja liiankin usein
kivasti kirjoitat

todella ryt millinen. Kunpa sitä osaisi arvostaa itseään ja jopa niitä VIRHEITÄkin.. onnea sinulle synttäreitten johdosta.

 

Käyttäjän kaikki runot