Lumimyrsky

Runoilija Hopeakyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pirates ^.^ <3
 

Lunta tulee taivaan täydeltä,
en näe eteeni.
kuumia kyyneleitä valuu poskellani
ja jäätyvät leukaterälleni.
Kuulen heleää kikatusta,
se soi korvissani.
Näen sinut,
pyjamasi helma hulmuaa tuulessa.
kikatusta, mutta suusi ei liiku.
Kävelen sinua kohti,
et liiku mutta loittonet.
Kaadun,
kuulen korvia vihlovan kiljaisun.
Hiljaisuus…
Näen sinun ruumiisi lumessa.
Yritän juosta luoksesi, loittonet..
Kiljuntaa huuliltani..

yksinäisyys

Selite: 
-
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot