Liian aikaisin

Runoilija PossuhanRunoilee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

searching my soul
 

Katso kuinka yksinäinen onkaan sinun nallekarhusi

Kuinka pölyiseksi se on muuttunut

Kuinka olet unohtanut sen nurkkaan
ja alkanut aikuistua

Liian aikaisin
lapsi pieni

Liian aikaisin heitit nallen sänkysi alle
jätit sen kärsimään

Heitä pois huolesi
pyyhi kyyneleet

Halaa rakasta vanhaa nallea
tunne kuinka se halaa takaisin

Kuinka turvallinen olo on olla
kun on oma nalle sylissä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kuinka söpöä :)
Nallet on ihania! Ei niiden halailua oo vielä lopettettu ;) Kaikki kyllä joutuu olemaan sängyn päässä lattialla pölyssä, se on totta.. Mutta kyllä ne pääsee tuulettumaan välillä :D ja halauksien valtaan myös.
Ihana runo :) Lämmin.

 

Käyttäjän kaikki runot