ruma tyyppi

Runoilija PossuhanRunoilee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

searching my soul
 

herätä minut aamulla
minuuttia ennen kun herätyskello soi
muista minua vihreällä teellä
tapetaan kyläkauppias

suutele poskilleni huulipunaa
sano kukkasin, minä rakastan
huudetaan se koko maailmalle
sinulla on ruma äiti

laita sormus sormeeni
säilytä ruusu huomiseen
viinilasi kanssasi aamuyöllä
se tekee äitisi kauniiksi

älä itke, nainen
mikään ei ole ikuista
tässä nenäliina, surkea
minä hänet tapoin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä oli jotain suloisen naivia ^^ pidän

 

Käyttäjän kaikki runot