Olevinaan

Runoilija PossuhanRunoilee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

searching my soul
 

Vihreät seinät täynnä violetteja lehmiä
jollain ei ole tyylitajua.
Kaksi nuorta kävelemässä housut polvissa
Miten he kehtaavat?
Ja tuo mummo, jolla on peruukki,
tuo mies, jolla on liian isot kengät
entäs sitten tuo vaatekangas, aivan mauton.
Kaikki on niin hirveän vastenmielistä
kaikkine hörhelöineen.
Ja minähän olen niin täydellinen tässä keltaisessa tuulipuvussa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:DD

Juu..Ei se ookkaan..laitoin vain sen sinne koska halusin vaan muistuttaa miten tärkeitä ystävät ovat..:)

tyylitajun ylistyslaulu...

 

Käyttäjän kaikki runot