Maailma

Runoilija PossuhanRunoilee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

searching my soul
 

Vieläkö on maailmassa vaaleanpunaisia hattaroita?
keskellä kaatopaikkojen

Vieläkö löytyy hymyileviä kasvoja?
joukossa harmaan köyhyyden

Vieläkö aika voi parantaa haavat?

Vieläkö näkisimme läheisemme
halata ja kysellä kuulumisia
halata vielä kerran
aina uudelleen

Vieläkö on toivoa tässä rumassa maailmassa?

Selite: 
näitähän löytyy.
Kategoria: 
 

Kommentit

Arkirealistinen runo ja pohtiva! Hyvää voi jokainen tehdä ja siten tehdä maailmasta kauniimman!

minulla on samantyyppisiä runoja... tämä sun runosi oli huippu!
Vastaus: kyllä löytyy!!!

 

Käyttäjän kaikki runot