syylä

Runoilija PossuhanRunoilee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

searching my soul
 

kun kärsit vatsavaivoista
se on omatuntosi
joka repii tietään pois sinusta

vatsan kautta
käy tie sydämeen

joka tapaa tuskan
jonka aiheuttaa äiti
joka nylkee jäniksen
joka jyrsii kasvimaan
jossa kasvoi porkkanaa
joka oli äidin

mutta kuka tappoi äidin?

syylä sydämessä
kivi keuhkoissa
nauramme
"kuinkas nyt sit kävikään"

turhaan naurat
koska sinua se koskee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on huikea, juuri sopivasti vaatimattomalla huumorinkukalla koristeltu runo ihmismielen monisäikeisyydestä.

 

Käyttäjän kaikki runot