Matkalla

Runoilija BrokenHero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Molemminpuolinen rakkaus joko kestää tai sitä ei koskaan ollutkaan.
 

Tahdon kulkea kanssasi yhtä matkaa
elää lyhyen elämän täällä matkalla ikuisuuteen
Jakaa yhdessä ilon ja onnen hetket
selvitä kaikesta toisiamme tukien

On niin upeaa kun saamme yhteen luottaa
Isään joka kaiken parhaaksemme tuottaa
Edeltä valmistaa ja näkee
ei koskaan hylkää eikä jätä

Mitäpä olisikaan laiva ilman purjetta
jos se ei merellä suuntaa tietäisi
Parasta on kulkea eteenpäin pää selvänä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot