Runo 150

Runoilija BrokenHero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Molemminpuolinen rakkaus joko kestää tai sitä ei koskaan ollutkaan.
 

Paljon on ajatuksia ihmisellä
niin paljon mietteitä joita ylös kirjoittaa
Ehkä jokainen meistä toivoo että olisi jossain joku
joka nuo kaikki ajatukset voisi kuulla kuin kertoja itse
ja tuhannet toiveet täyttää

On hienoa purkaa mieltään ja pysähtyä miettimään
haaveilemaankin elämässään ikään kuin joku kuulisi
Tahdon olla toiveikas ja kantaa onnea sisälläni
Onhan jossain joku, joka ymmärtää ja näkee
eikä ajatuksilleni naura vaan elää kuin yhtä elämää kanssani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot