Elämäni lahja

Runoilija BrokenHero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Molemminpuolinen rakkaus joko kestää tai sitä ei koskaan ollutkaan.
 

Kiitän armollista Luojaani sinusta, rakkaani
kun olet tullut elämääni iloksi ja onneksi
Olet niin mittaamattoman arvokas
ettei mitkään sanat sitä voi kertoa
Rakkauteni sinua kohtaan on vain varjo siitä
mitä todella tahtoisin sinulle osoittaa
Mutta uskon että päivä päivältä
saamme olla aina enemmän yhtä

Silloinkin kun olet kaukana
tahdon ajatuksissani sulkea sinut syliini
pitää lähelläni turvassa kaikelta pahalta
Muistathan aina, ettei maan päällä ole ketään toista
joka saattaisi sinut korvata
Olet ainutlaatuinen ja kaikkein suloisin
siksi sydämessäni onkin aivan erityinen paikka sinulle

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot