Arvokas asia

Runoilija BrokenHero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Molemminpuolinen rakkaus joko kestää tai sitä ei koskaan ollutkaan.
 

Kuinka upeaa onkaan huomata ja nähdä
kuinka elämä kulkee
Ajatella, että kaikissa olosuhteissa jollakin todella on kaikki kontrollissa ilman huolen häivää

Elämä on kuin peliä jossa voi vain voittaa tai hävitä
eikä ole olemassakaan mitään tuolta väliltä
Maailma on täynnä onnellisia voittajia mutta on myöskin häviäjiä, jotka ennemmin tai myöhemmin näkevät tappionsa

Rakastan elämääni sen suuren haasteen tähden
En voi olla penseä enkä sulkea silmiäni
tai muuten olen vaarassa pudota syvälle kuiluun
Katson joka päivä tulevaisuuteen toiveikkain mielin
sillä tahdon pitää totena sen että elämä on lahja

Samalla kuitenkin suren sisimmässäni niin ystäviäni kuin tuntemattomiakin, aina kun kuulen ja näen kuinka vähän moni todella panee elämälleen arvoa
Aivan kuin olisin saanut hoidettavakseni suuren omaisuuden, jotain korvaamatonta, ja sitten hukkaisin kaiken omaa tyhmyyttäni
Tuolloin olisin todella onneton ja häpeissäni.

Mutta nyt minä olen täynnä onnea, sillä annan suurta arvoa elämälleni.
Tässä minä olen ja elän, kuinka ihmeelliseksi on ihminen luotukaan!
Olen kiitollinen kaikesta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kuinka kaunista tekstiä elämästä. Elämä on todellakin arvokas lahja!!

 

Käyttäjän kaikki runot