Lapsuuskaveri

Runoilija BrokenHero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Molemminpuolinen rakkaus joko kestää tai sitä ei koskaan ollutkaan.
 

Mietin elämääni taaksepäin, hetkiä jolloin olin lapsi
Elämä on tässä ja nyt, mutta muistot säilyvät

Olit ehkä parhain kaverini tuolloin
Yhdessä me usein leikimme ja olimme paljon yhdessä
Meillä oli hauskaa, pelattiin ja kujeiltiin myöhäänkin
Usein kävelimme kouluunkin yhtä matkaa, sieltä päästyämme taas pidimme hauskaa
Joskus sanoin tyhmästi sinulle, ehkä sinäkin minulle
emmekä taas vähään aikaan olleet kavereita
Sovimme riidat ja ystävyys jatkui
Sitten muutit pois, emmekä enää tavanneet

Nyt ymmärrän, kuinka onnellinen olinkaan
kun sain omistaa kaverina sinut
Joskin vain pienen osan elämää, mutta sekin oli arvokasta aikaa
Olen kiitollinen sinusta ja toivon, että elämäsi saisi sisältää kaikkea hyvää ja kestävää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot