Vihreesimmu

Runoilija BrokenHero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Molemminpuolinen rakkaus joko kestää tai sitä ei koskaan ollutkaan.
 

Kauniit kasvosi piirtyvät mieleeni
ja voin hymyillä sinua katsellen
Saatan nähdä silmäsi vihreät ja säihkyvät
kuulla äänesi iloisen korvissani
Hymystäsi voin nähdä heijastuvan onnen
kun olet sylissäni ja silitän puhdasta ihoasi

Vain jos saan sinua katsellakin
niin sisälläni sykähtää onnellisesti
Siellä liikkuu jotakin minkä tahtoisin kertoa
koska olet minun ainoani
enkä tahdo sinua koskaan pois luotani

Selite: 
Omalle kullalleni ;)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot