Kuulkaa

Runoilija Fransiska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MIKSI KAIKKI ON NIIN PALJON HELMPOMPAA SANOA PAPERILLA? Aikaisempi nimim. saija
 

Aina jouluna luvataan
että ensi vuonna hankitaan
rauha päälle maan

Kuulkaa

Poistetaan köyhyys,
nälkä ja kurjuus
valaistaan tää pimeä hämäryys

Kuulkaa

Suurilla sanoilla
ei siltoja rakenneta
pian me taas sorrutaan

Kuulkaa

Rakkauden sanomasta
Jeesus meille kertoi vasta
pahuudesta, hyvyyden voittamasta

Kulkaa

Milloin etelä ja pohjoinen
voisi olla toinen
toisen liittolainen

Kulkaa

Ihmiset, meidän olisi helppoa olla
istua sovussa mustikkamaan kalliolla
jos vain kaikki tahtovat niin

Kuulkaa
me eletään vain kerran
käytetään se mahdollisuus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiedätkös että kaaoksella hallitaan, hyvä toiveikas runo

 

Käyttäjän kaikki runot