Pieni tyttö

Runoilija PikkuTessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni tyttö istui kadulla hän lauleli laulujaan. Pieni tyttö istui kadulla hän runoili runojaan. Pieni tyttö istui kadulle hän vislasi vihellyksen. Pieni tyttö istui kadulla hän rakkauden tunteen sai. Pieni tyttö istui kadulla hän poikaa ajattelee. Pieni tyttö istui kadulla hän kavereitaan ajattelee. Pieni tyttö istui kadulla hän muita katseli. Pieni tyttö istui kadulla ja kaatui. Pieni tyttö lähti kadulta. Ja katseli poikaa jota rakasti!!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot