..

Runoilija PikkuTessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaivaudut lämpöiseen sydämmeen,

Sä sanot mutta mä meen.

Surussa elää en voi,

Niinkuin se mut tänne toi.

Yksin istun huoneen nurkassa,

Sinä kun puhaltelit palloja purkasta.

Surullinen sinä olit,

Surullinen minä olin.

Iloa etsien koit kaiken sen,

lämpimän rakkauden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Korjaa yhdyssanavirheet. Mikä on "sydämmeen?" Mikä on "Sullullinen"? Mikä on "Koik"?

 

Käyttäjän kaikki runot