Pieni enkeli

Runoilija PikkuTessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni enkeli kun hän nähdä saa niin valoisaa aurinkoaa.

Pieni enkeli kun hän nähdä saa pienen loisteen valoaa.

Pieni enkeli kun hän nähdä saa tosi rakkauttaa.

Pieni enkeli kun hän nähdä saa iloisen mielen sinultaa.

Pieni enkeli kun hän nähdä saa loisteen tulevan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rivitystä???? Sinulla taitaa olla kirjoittamisen tyylinä toisto.. :D

 

Käyttäjän kaikki runot