Paina kätesi sydämmelle

Runoilija PikkuTessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paina kätesi sydämmelle tunnet sen pomppivan.

Paina kätesi sydämmelle tunnet rakkauden.

Paina kätesi sydämmelle saat hymyn huulille.

Paina kätesi sydämmelle pyyhit surun pois.

Paina kätesi sydämmelle saat ilon päälle maan.

Paina kätesi sydämmelle niin suru saapuu manalaan.

Paina kätesi sydämmelle ja ilo valloittaa maan.

Paina kätesi sydämmelle se saa kukat kasvamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis <3 Mutta aivan liikaa toistoa edelleen.. ;D

Toistoa toistoa.

Mieliku-vitusta peliin..!

Söpö runo :)
Tän vois omistaa vaik omalle rakkaalle <3
Suosikkeihin lentää!
Ihana runo

 

Käyttäjän kaikki runot