...

Runoilija PikkuTessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sen kerran kuin katsoit minuun,
tajusin että en näe sua.
Seuraavana aamuna,
näin sinut ikkunallani.
Seisoit kuin patsas,
silmät siniset.
Katsoin sua,
kyyneleet näin.
Kätes nousi ylös,
se vilkutti vain.
Sen jälkeen makasit maassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Musta tää oli hieno ja tosi sulonen runo. :>
Tykkäsin.
Hyvää synttäriä!

Kaunis, mutta surullinen! Sai melkein kyyneleet silmiin...niin ihana se oli!<3

"se vilkutti vain.
Sen jälkeen makasit maassa vain."

Vain sanan toistaminen,

ei tee vaikutusta.

Loppu on teennäinen, runo sinänsä on hieno. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot