itken

Runoilija PikkuTessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

itken sinun vuoksesi kun yksin jään.

itken koska sinua on ikävä.

itken koska mua et ikinä huomaa.

itken koska aina irvistät.

itken koska sä otat jonkun muun.

itken koska sä aina sen yhden valitset.

itken koska sä aina meet pois kun mut näät.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi.
Ihansti kirjotettu. (:

Joka toisessa runossa toistoa.

Hei, käytä runouttas. : ))

 

Käyttäjän kaikki runot