sairaalarannekkeinen tyttö

Runoilija pyhäkön rakentaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun mä näin sut eka kerran
sul oli sairaalaranneke ja arvet ranteessa

sanoit et tää on sun viimeinen hyvä päivä
mä en uskonu sua

ja nyt mulla ei oo muuta ku katoava muisto

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sykähdyttävä ja Voimakas!

 

Käyttäjän kaikki runot