Kadonnut ajatus

Runoilija pyhäkön rakentaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tyttö sä oot seitsemän laihaa vuotta
huonoja uutisia
yksi kadonnut ajatus ja tähdet syttyvät ylläsi

meille opetettiin koulussa
et valheet
pitää meidät lämpiminä

nyt ku muut on menneet
ja mun on vaikee keskittyä
parantuneet hymyilee taivaalla

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot