vailla määränpäätä

Runoilija pyhäkön rakentaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

keväällä ne löi värit päälle
varoittamatta
lähettivät matkaan pitkin hämeenkatua
nimettömänä
vailla määränpäätä

paha olo ei kadonnut minnekään
vuokrarästit
pohjustivat tulevaa
voimaeläimet päässäni olivat hiljaa
horroksessa

näin sut istumassa puistossa
ajamassa fillarilla jokirantaa
väijyin varjoissa
odotin pimeydessä
tunsin tuoksusi kaukaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot