mä oon ollu riivattu vuodesta kasikuus
hereillä kohta kaksi viikkoa
heräsin pään sisälle tunkeutuviin virtauksiin
näin seinässä Kekkosen kuvia
tiesin kesän saapuvan
sillä
kämppä oli täynnä mikrofoneja
kaverit huolestu jossain vaiheessa
ja kun poliisit saapu
mä olin jo saanu tarpeeksi vieraiden tuijotuksesta
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi