Anna sydän!

Runoilija Melodraama

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2008
Viimeksi paikalla: 24.1.2023 17:18

Asuinpaikka: Rovaniemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokaisella meillä on oma elämänsä elettävänä.
Jokainen tekee sen eteen töitä. 
Minä en, annan sen mennä sinne mihin se haluaa. 
 

Älä anna sen häiritä,
vaikka välimatka repii haavoja auki

Älä anna sen masentaa,
että vaatteesi tuoksuvat minulle.

Anna sen mennä,
minkä tunnet sydämessäsi

Anna sen tuntea,
kun kosken sinua.

Anna sen rakastaa,
jottei tarvitse odottaa enää.

Odottaa sitä päivää, kun sinut taas viereeni saan.

Selite: 
Rakkausonturhaapaskaamuttaonseainasenarvoistakin.<3
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa kerrontaa

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot