Cathedral

Runoilija Melodraama

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2008
Viimeksi paikalla: 24.1.2023 17:18

Asuinpaikka: Rovaniemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokaisella meillä on oma elämänsä elettävänä.
Jokainen tekee sen eteen töitä. 
Minä en, annan sen mennä sinne mihin se haluaa. 
 

From the River of Tuoni
to the Gates of Tuonela
I sail with my little Galleon

Forgetting my Love
at the steps of the Cathedral
Where my heart lies.

Once I had my Life
Now I have cold stone
loose tiles, and iron shackles

I need my Chloral Hydrate,
come and put me back to my eternal rest.

Selite: 
Yksinäisyys ympärillä, joskus ottaa hahmon ihmisen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa tekstiä. Synkkää. En osaa muuta sanoa! :)

 

Käyttäjän kaikki runot