heroiinia.

Runoilija Melodraama

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2008
Viimeksi paikalla: 24.1.2023 17:18

Asuinpaikka: Rovaniemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokaisella meillä on oma elämänsä elettävänä.
Jokainen tekee sen eteen töitä. 
Minä en, annan sen mennä sinne mihin se haluaa. 
 

Mua ärsyttää nähdä sua
viattoman ilmeesi
ja koko olemuksesi takia

tiedän, että voin vain koskea
en omistaa.
olet kuin heroiini
jään koukkuun, en halua
haluan pysyä erossa.

Koska olet mitä olet
ystäväni, melkein kuin siskoni.
mutta koskaan en voi sinusta pysyä erossa.

Selite: 
"olet unelma, joka estää minua toteuttamasta sitä unelmaa"
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotkut tunteet ja ihmiset on vaan niin haitallisia..Hyvin tuot sen ilmi tässä runossa

Koskettavaa rakkautta.

Jotkut tunteet ja ihmiset on vaan niin haitallisia..Hyvin tuot sen ilmi tässä runossa

Koskettavaa rakkautta.

 

Käyttäjän kaikki runot