Hullun rakkaushuolet

Runoilija Kivi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minulla on diagnoosi,
tunteeni eivät toimi,
hartioillani hulluuden loimi.

Haluan elää kuin muutkin,
elää ihmissuhteen,
mutta senhän sanoi jo ne paheksuvat suutkin.

Ei tästä mitään tule,
hajoan ja hajoitan.
Lopetan ja aloitan.

Pelottaa sanoa,
annetaan olla jo,
tämä rakkaus on niin syvä jorpakko.

Rakastan sinua aina,
jollakin hullulla tapaa,
minun sieluni täytyy kuitenkin olla vapaa.
Se on ainut tapa elää,
niin että aamuissani on jotain ehjää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Ei tästä mitään tule,
hajoan ja hajoitan.
Lopetan ja aloitan."

Etenkin toi kohta iski tosi syvälle :--)

Textiä sielun syvyyksistä.
Vahva runo.
Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot