Se jota halveksin

Runoilija Kivi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuskasta turtunut,
tiedoton,
kaikkeen tähän kai jo liian turtunut.
Ei rakkaus anna sitä,
mitä ihmisraunia siltä odottaa,
se vain runnoo sydämen,
sielun syvintä sopukkaa kolottaa.

Hammasta purren,
väkisin,
en tahdo olla se,
jota halveksin.
Pakko selvitä, jatkaa, jaksaa....
En voi olla se jota halveksin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oma sisikuntahan se siellä komentelee..
hyvä kokonaisuus!

 

Käyttäjän kaikki runot