Maailmat

Runoilija Kivi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Me jamme tämän elämän,
muutta niin erilaisen maailman.
Minä haihdun pois,
välillä,
näinä päivinä,
kun suru pyyskii ylitseni,
kun elämän rannattomuus rikkoo sisältä.

Minä en kuulu enää niihin paikkoihin,
mihin ennen yhdessä menimme.
Minä tarvitsen rauhaa ja rakkauttaa,
minä tavitsen ympärille eheyttä.

Rakkaus riittää,
surullinen sydän siitä kiittää.
Kuitenkin kaksi näin eilaista maailmaa,
voiko niistä yhden hyvän rakentaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava!

koskettava!

 

Käyttäjän kaikki runot