Hyvästi pikkuinen

Runoilija lilliputti20wee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Kiwigon ne ex-ravureilla ridaajat- kahden karvaisen lapsen onellinen omistaja (kissat)
 

Sait hetken vain olla luonamme
Tuo hetki sinua rakastettiin
Pieni ydämmesi ei jaksanut pumpata sinuun elämää
Nyt jo sinua kaivataan
Olet tähtenä taivaallamme
Oppaana elämässämme
Toivottavasti pian tapaamme,
Silloin kaikki on taas hyvin

Selite: 
Lepää rauhassa pikku Hani. S. 10.5.2009 k. 12.5.2009
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot