Sateenkaari

Runoilija lilliputti20wee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Kiwigon ne ex-ravureilla ridaajat- kahden karvaisen lapsen onellinen omistaja (kissat)
 

Sateenkaari
Niin mikä on sateenkaari?
onko se vain heijastus jostain?
Mihin se menee mistä se tulee?
Olen kuullut että sateenkaaren päässä odottaa arkku rikkauksineen löytäjää.
Olen myös kuullut etä sateenkaaren toisessa päässä on portti, jooka johdattaa kulkijansa ikuiseen vihreyteen.
Tuolta löytyy eläinten taivas.
Sinne on moni ystävävni päätynyt. Seillä on Tuisku, Koi, Essi, Ykä, ja nyt myös Menni menninkäinen. He kaikki saavat olla siellä ilman tuskaa ja vanhenemisin pelkoa.
Minä uskon että myös minä päsen sinne joskus.
Minä pääsen sateenkaarisillalle ystävieni luokse.

Selite: 
Taas menetin yhden ystävän. nyt mennilla on kaikki hyvin. saa laukata kivuitta ystäviensä seurassa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot