Myrsky

Runoilija lilliputti20wee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Kiwigon ne ex-ravureilla ridaajat- kahden karvaisen lapsen onellinen omistaja (kissat)
 

Elämäni on yhtä myrskyä
Välillä on tyynty mutta sitten taas myrskyää
Kuinka jaksan tätä vuoristorataa?
Tuntuu että myrskytuuli irroittaa minut sijoiltani ja ankkurin kettinki katkeaa
Kuljen myrskytuulen mukana ilman määränpäätä
Kuinka ihmeessä saisin tuon myrskyn laantumaan?
Kun vain voisi elää pitempään siinä tyynen kohdalla.

Selite: 
Tää nyt oli tälläinen
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot