Yhdessä

Runoilija lilliputti20wee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Kiwigon ne ex-ravureilla ridaajat- kahden karvaisen lapsen onellinen omistaja (kissat)
 

Olen viimein löytänyt sinut.
Ollaanhan yhdessä?
Päästin sinut elämääni.
Ollaan siis yhdessä.
Jos tulee ongelmia ratkotaan ne yhdessä.
Olin pitkään yksin ja nyt voin vihdoin olla onnellinen.
Olen onnellinen Juuri sinun kanssasi, sillä olemmehan yhdessä.
Ei anneta menneiden meitä erottaa.
Annetaan tulevaisuuden tulla luoksemme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

yhdessä on hyvä olla, toinen toistansa auttaa jaksamaan, hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot