Miksi?

Runoilija lilliputti20wee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Kiwigon ne ex-ravureilla ridaajat- kahden karvaisen lapsen onellinen omistaja (kissat)
 

Miksi pitää menettää rakkaansa josta välittää eniten?
miksi pitää surra että voi taas olla onnellinen?
Pian laukkaat sateenkaari sillan taakse ilman tuskaa ja kipuja.
Tulen sinut aina muistamaan, olit elämäni ykkönen. Mikään ei poista niitä hyviä muistoja sinusta joita minulla sinusta on.
Aitoa rakkautta on se kun pystyy päästämään irti kun sen aika on tullut ja nyt on minun aikana laskea irti sinusta sinun aikasa maan päällä on lopuillaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, haikea. Pidin.Voimia<3

Kaunis, haikea. Pidin.Voimia<3

 

Käyttäjän kaikki runot