Viimeinen kosketus

Runoilija lilliputti20wee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Kiwigon ne ex-ravureilla ridaajat- kahden karvaisen lapsen onellinen omistaja (kissat)
 

turpasi viimeinen kosketus tuntuu yhtä ihanalta kuin ennenkin, mutta nyt siinä on haikeutta mukana.
Turpasi kostuu kyyneleistäni, En tule näkemään sinua koskaan enään. Tiedän että huomenna sinun on parempi olla, ei ole enään kipuja. Opetit minulle ja muille niin paljon. olit monelle niin tärkeä. Silitän viimeisen keran kaulaasi ja käännyn pois jotta et vain näkisi minun itkeväni. Et varmasti halua että itkisin takiasi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot