Suomipop

Runoilija William Brochure

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei liikaa, sopivasti, mieluummin vaikka liian vähän.
 

Maanantaiaamuna krapula
tulee kyllä mutta minä määrään päivän
säteen näki vastaan tulevan se juuri oli
kuu oli ilta
voi tapahtua mitä vaan
taivaan rannan taa yli vuorten
tuuli kuljettaa

Selite: 
muokkaa ja kierrätä, hoplaa: uutta ja mahtavaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot