Katsastus

Runoilija William Brochure

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei liikaa, sopivasti, mieluummin vaikka liian vähän.
 

Jälleen tarkastetaan kaikki
Mikä toimii ja mikä ei
mikä on kulunutta
mikä vaihdettava uuteen

Saan vikaraportin
Paljon huomautettavaa
Mutta on myös yksi hylkäämisperuste
Se saa karvani pystyyn

Epätoivo iskee
Yritän parhaani mukaan korjata virhettä
Tosissani, niska limassa paneudun
Tätä ei pakkelilla enää peitellä

Kohta uudestaan tuomiolla
Tällä kertaa korjaukseni näkyvät
Myös katsastaja on leppoisampi tällä kertaa
Saan leiman, ja luvan jatkaa...

Yrittämiseni kannatti
Sain virheeni anteeksi
Muistan myös taas pitää huolta tästä suhteesta
Aivan kuin autostanikin

Selite: 
Reality check ihmissuhteessa, aina tappelun aikana. Aika ajoin, kuten ajoneuvojen katsastuskin...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot