mikä mää oon

Runoilija William Brochure

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei liikaa, sopivasti, mieluummin vaikka liian vähän.
 

älä pistä mua lokeroon
mä en tahdo olla karsinassa

älä ees yritä
en mä mahdu siihen kuitenkaan

en oo hoppari
en hevari
en muusikko
en fyysikko
en oo taiteilija
enkä tiedemies

mää oon minä, päivää hauska tavata.
ota tai jätä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot