Kipinä

Runoilija William Brochure

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei liikaa, sopivasti, mieluummin vaikka liian vähän.
 

Tämä on taas niitä hetkiä
tekisi mieleni raivota
huutaa ja lyödä
osoittaa mieltäni naama punaisena
kerrankin päästää tunteet valloilleen
ja antaa palaa

mutta ei
en tee niin
ei ole tapana menettää malttia
sappeni kiehuu, muttei vielä...

Kamelin selkä kestää vielä
Pato halkeilee vaan ei murru
Kasaat ruutia varastooni
ja minä odottelen kipinää...

kun se lopulta tapahtuu, en vastaa vahingoista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sama tyyli, sama tyyli... Itelle ja ympäristölle olisi tosin vähemmän haitallista tuuletella pikkuisen useammin kuin pölläyttää kaikki kerralla :)

Kyllä se kamelinkin selkä jossain vaiheessa taittuu, ei sekään loputtomiin kestä.

Vahva, tunnepitoinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot