Nimetön

Runoilija William Brochure

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei liikaa, sopivasti, mieluummin vaikka liian vähän.
 

Kaikki on kerrankin hyvin
Ei oo nälkä
Ei oo janokaan
Ja on kavereita
On nätti ilma
Ja hommat kuosissa
Mikään ei vituta

Ja sitten herätyskello soi...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa inhorealismia! Kaikki on aina siihen asti hyvin, kunnes nousee aamulla sängystä :) Been there...

 

Käyttäjän kaikki runot