Haaveunimaailma

Runoilija kristallikyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi kaikki pelkäävät pahaa,miettimättä yhtään mitä itse ovat?
 

Ja niin minä toivoisin
ruskeat peltopyyn siivet
kantaisivat minut
tuonne kauas missä aurinko nousee iltaisin merestä
sinne me purkaisimme pesäpuut itkemällä kehrätyistä
langanpätikistä
ja kirjoittaisime kallioille
vedenpunaisilla maaleilla

ja samaan aikaan olisimme aivan kahdestaan
kaukana

ottaisimme toisiamme kädestä kiinni iltaisin ennen
kuis suuret unipeitteet hitaasti tuudittavat

antavat pimeyden virrata kasvoihin
silmistä sisään

oletko koskaan rakas miettinyt?
miten ihminen haavoittuukaan öisin
antaisivat maailman olla hiljaa
kukat kukkisivat sinisillä liekeillä
ja tähdet tanssisivat hiljaa
hiljaa
hiljaa

meille hassuja tarinoita

me osaisimme rakastaa toisiamme
niinkuin itseämme rakastimme
ja tämä olisi aina totta

älä koskaan herää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot