sisiliskoja

Runoilija kristallikyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi kaikki pelkäävät pahaa,miettimättä yhtään mitä itse ovat?
 

ne ovat kuin sisiliskoja

tiedäthän sinä?
sellaisia ihan pieniä
ja niin kamalan hauraita ottaa käteen

kesällä ne pienet kivet täyttyivät askelista
se maa muisti, ne puut kukkivat

se vesikin oli vain vettä josta pelottavat kuvat
heiastuivat pois

siellä oli omenapuu, tiedäthän sinä?
sellainen vanha, joskus ollut muisto lapsuudesta
sellainen häilyvän sininen

ne ihan pinet ja lasiset liskot
karkaavat jos niitä yrittää ottaa käteen

niiden sisällä on salaisuuksia, tiesitkös?
eikä niiden saa antaa mennä rikki.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi, tämä on ihana.

Olet saanut vangittua runoosi tuon kesäisen kauniin muiston todella hienosti. "Tiedäthän sinä?" kuulostaa mukavalta ja sopii erittäin hyvin runoosi.
Tykkään myös ulkoasusta. Tämä näyttää kivalta ja tätä on suhteellisen helppo lukea. Tämä laittaa miettimään pintaa syvemmältä.

Tykkään!

P.S: Sinun kannattaa vielä lukaista tämä itsekin läpi, sillä löysin muutaman kirjoitusvirheen...

 

Käyttäjän kaikki runot