enkelitaivaat

Runoilija kristallikyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi kaikki pelkäävät pahaa,miettimättä yhtään mitä itse ovat?
 

ja me huusimme enkelitaivaat
kauniita, kauneimpia asioita toisillemme

(eteenpäin, eteenpäin unien marssi, lyö sydäntä rintaan
kipu tappaa jos on antaakseen maalle ja taivaan
me olemme rikkonaiset ja kaksi on hitaasti aukenemassa

unohdimme

toivoimme

riko!)

me olimme olemassa
me
ja vain me ja hetken verran

me oltiin, oltiinhan?

en minä muista

ei ollenkaan mitään

sumu!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot