siniset kaupungit

Runoilija kristallikyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi kaikki pelkäävät pahaa,miettimättä yhtään mitä itse ovat?
 

siipirikko
taivas kuiskasi hiljaa
ollakseen olemassa
olisi täytynyt kuolla, kerta toisensa jälkeen

(antaa anteeksi)

ollakseen hitaasti maatumatta tuhkaksi
olisi meidän uskallettava

noustaa hitaasti maata jalkojeni alla
(tuuleen, tuuleen, kauas)

ja me matkustimme
kauemmas kuin ketkään aiemmin
juoksimme yhtämatkaa
annoimme maailman olla ihan hiljaa varpaidemme alla

(rakastuimme elämiseen niin kauaksi kuin ajatella voi ihmismieli)
vain antaakemme itsellemme anteeksi

(sen että:

emme osaanneetkaan kuolla
ja olla samalla olemassa

ja se jokin oli pian poissa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot