pietarista lapsen luo

Runoilija kristallikyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi kaikki pelkäävät pahaa,miettimättä yhtään mitä itse ovat?
 

ja se vesi oli mustaa
siellä sillan alla jossakin

tyhjien kujien lapset huusivat
tuhatta kertaa taivasta luokseen

ja se lapsi kuoli yksin pakkaseen
mustat olivat kääreet
kun metrotunneliin haudattiin

hyvästi kevät
hyvästi valkoinen

punaiset veriviivat noruen
reittä pitkin
viattomuuden syntymälähteiltä

vieraslapsi
ota luoksesi
sameaa
sameaa
hiljaa

sinne on mentävä
otettava vielä kerran
toivottava elämältä

käännettävä selkänsä

olisitko yksin vielä hetken?

Selite: 
Katulapsia
Kategoria: 
 

Kommentit

ja hectoria on kuunneltu ^^

 

Käyttäjän kaikki runot