Ero ja kaipuu

Runoilija 490496b7332eef92bfb45ae4e62f82cc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2010
Viimeksi paikalla: 12.11.2018 21:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tämmönen mukava Lapin typsy :) Laita ihmeessä viestiä minulle, niin jutellaan lisää :) Ja minun mese osotteen saa lisätä jos haluaa tutustua, sehän käy myös skypessä nykyään :)
 

Pääni on tyhjä,
en tiedä mitä tekisin,
tai sanoisin,
sinulle.
Sinua kaipaamaan jään,
sinun tuoksuasi,
hymyäsi.

En halunnut tämän menevän tähän,
et' tiemme eroavat näin ihanan ja kaiken hyvän edestämme.
Heittääkkö kaikki hyvä hukkaan,
mitä meil' ollu?
Tulen sua aina rakastamaan, vaik emme ole yhdess'
Ja en unohda sinua koskaan,
sillä SINÄ
tulet olemaan se,
joka vei sydämeni kokonaan.

Tunnen suurta kipua,
tuskaa ja surua,
sillä jätit minut yksin tähän
kauheaan ja synkkään maailmaan.
En pysty katsomaan suhun,
juuri nyt,
sillä olen haavoittuvainen,
ja kestää kauan ennen kuin olen ehjä
ja oma itseni.
Minulla on kipua muutenkin,
niin vielä sinä jätät minut,
kipu nouskoon suureksi,
tuska olkoon suunnaton,
elämäni tulee olemaan kauan mustaa,
ennen kuin pääsen jaloilleni.
Sanoit moneen kertaan, että olen muuttanut elämäsi ja olet löytänyt sellaisen ihmisen rinnallesi kulkemaan niin kuin minä,
mutta oliko tämä kaikki turhaa ja hattaraa,
joka suli pois,
eikä palaa yhteen?

Onko rakkautesi
minua kohtaan jäätynyt?
Olenko se,
jonka haluat OIKEASTI
menettää?
Menetät paljon,
jos olen sinulle kuin ilmaa.

Selite: 
Eipä tämä runo muuta kaipaa kuin että, erot on tuskallisia silloin kun toisesta välittää ja toista rakastaa niin mahdottoman paljon.....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot