Rakastan sinua

Runoilija 490496b7332eef92bfb45ae4e62f82cc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2010
Viimeksi paikalla: 12.11.2018 21:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tämmönen mukava Lapin typsy :) Laita ihmeessä viestiä minulle, niin jutellaan lisää :) Ja minun mese osotteen saa lisätä jos haluaa tutustua, sehän käy myös skypessä nykyään :)
 

Kun olin yksin,
ei ollut ketään,
joka hoivaisi,
kuuntelisi, tukisi
ja rakastaisi minua
juuri sellaisena kun olen.
Olin etsinyt oikeaa rakkautta jo
kauan, kunnes eräs päivä,
en ollutkaan enää yksin.

Olin onnenkukkuloilla,
kun sain uuden tuttavuuden,
ja paljon enemmänkin.
En ollut ajatellut,
että saisin näin paljon,
näin lyhyessä ajassa.
Olen saanut elämäni kuntoon
ja sain vielä jotain parempaa,
sain SINUT.
Tuot joka päivä elämäänijotain,
mitä en ole aiemmin saanut kokea,
nimittäin OIKEAN RAKKAUDEN.
Tuot valoa, auringonpaistetta
ja ennenkaikkea rakkautta,
jota en ole aiemmin saanut muualta.
Viet multa jalat alta,
ja kun kaadun,
otat minut avosylin vastaan.
Huolehdit minusta,
jotta olisin onnellinen
ja olis kaik hyvin.
Sinun vierelläs tunnen
olevani turvassa.
Kiitos rakas kun olet siinä,
en tarvitse muuta elämääni koristamaan kuin sinut.
Rakastan sinua,
vain ja ainoastaan sinua <3

Selite: 
Runo kertoo kaiken, Olen saanut elämäni kuntoon tämän kesän aikana, kun pääsin entisestä elämästä eroon. Ja sain uuden ja aidon rakkauden.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot