Älä tee sitä äidilleni

Runoilija Tietäjä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2010
Viimeksi paikalla: 7.4.2023 0:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.
 

Oi älä tee sitä,
älä levittäydy syvemmälle,
älä syövy enempää,
rajoita jo,
rauhoitu,
pysähdy,
poistu,
oi syöpä ole kiltti,
älä tee sitä äidilleni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä koskettaa.
Voimia sinulle ja äidillesi!

Koskettava, kiihkeä, surullinen runo

Pysäyttävä!!! Oman isäni kohdalla tähän pyyntöön ei vastattu, toivottavasti kaikkien muiden kohdalla kyllä!

 

Käyttäjän kaikki runot